Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Verzenden & Retourneren

Verzenden

Zodra de bestelling door The Stylist Choice is ontvangen, stuurt The Stylist Choice de producten zo spoedig mogelijk toe.
De order word binnen twee dagen verstuurd. Indien The Stylist Choice de producten niet binnen de overeengekomen termijn kan leveren, stelt zij klant daarvan in kennis. De klant kan in dat geval akkoord gaan met een nieuwe leverdatum of hij krijgt de mogelijkheid om de overeenkomst kosteloos te ontbinden. De verzendkosten van de order zijn voor de rekening van de klant.

Retourneren

Is het artikel toch niet helemaal als verwacht? Als klant heeft recht om uw order binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. De retourkosten zijn voor de rekening van de klant. Zorg bij het retourneren dat u de door u ingevulde pakbon mee verstuurd met de order. Het geretourneerde artikel kan alleen worden terug genomen met alle labels aan het product. Het geretourneerde product mag ook niet gedragen of gewassen zijn. Als The Stylist Choice het artikel ontvangt zonder gebreken met bijbehorende labels ontvangt u binnen 14 dagen terug op dezelfde wijze dat u heeft betaald.

Let op: Wij geven geen garantie op stenen, glitters, pailletten, schoudervullingen, kralen, knopen, het pillen van de stof. Ook word er geen wasgarantie gegeven. Ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid. Kleden uit de sale worden ook niet retour genomen.

Producten kunnen geretourneerd worden naar:

The Stylist Choice
Wijkerstraatweg 90
1951 EJ, Velsen-Noord
Nederland